Outdoor Meditatie start weer!

OUTDOOR MEDITATIE IN HET NATIONAAL PARK DE HOGE VELUWE

De Outdoor Meditatie in Het Nationaal Park De Hoge Veluwe afgelopen jaar was een succes. Enkele reacties: ‘Dit zou ik wel iedere week willen doen, wat een mooi begin van de dag en ik hoop dat het volgend jaar weer is!’ En dat is het dus. De Outdoor Meditatie start in april 2018. En is daarna in iedere maand tot en met september: zondag 22 april, zondag 6 mei, zondag 10 juni, zondag 1 juli, zondag 19 augustus en zondag 2 september. Aanvang 11.00 uur, Einde 12.30 uur. Inschrijven kan via de site van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.
Je kan je nu al inschrijven voor alle data. Bij slecht weer gaat het ook door, dan kunnen we terecht in de Plaggenhut, nabij het bezoekerscentrum. Een bijzondere locatie met een heel eigen sfeer.

 

OUTDOOR MEDITATIE AAN DE WAAL
In mei start ik op de vrijdagavonden met Outdoor Meditatie aan de Waal. En wel op: 25 mei, 1 juni, 6 juli, 24 augustus en 14 september. In deze Outdoor Meditatie wordt ook gelopen, dus wandelschoenen is een must. Aanvang 20.00 uur Einde 21.30 uur. Kosten: 10 euro, inclusief thee. Ook bij slecht weer gaat het door, dan hebben we een onderkomen in de Scheppingsschuur. Opgeven kan door mij een mail te sturen. We verzamelen tussen 19.45 en 20.00 op de Parkeerplaats bij Herberg de Engel, Waalbandijk 102, Dodewaard.

 

 

Ik geef ook meditaties en lezingen over mijn werk voor bedrijven en groepen op aanvraag. Tevens kan je bij mij ook terecht voor individuele meditatie begeleiding. Mail of bel voor meer informatie: contact@beitske.nl / 0628127143

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *