Meditatie 3.0

_mg_5704

Meditatie 3.0 is een eigentijdse meditatievorm gebaseerd op verschillende meditatie technieken. Het is een zachte, liefdevolle meditatievorm met aandacht voor lichaam en geest. Een mindlove en bodyflow.

Meditatie, wat is dat eigenlijk en wat heb ik er aan?

Meditatie is een al eeuwenoude techniek die steeds meer haar geheimen onthult. Uit recente wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat meditatie een heilzaam effect heeft op de gezondheid, balans in het menselijk lichaam en mentale rust.

Vaak wordt meditatie geassocieerd met uren stilzitten op een kussen in een ongemakkelijke houding of wordt het gezien als vaag en zweverig.  Maar dat is geenszins het geval! Meditatie is een concrete en heldere manier om je aandacht op jezelf te richten en de energie die in je eigen lichaam aanwezig is op te wekken en aan te boren. Zo helpt meditatie je om je eigen rustpunt te vinden in het moderne bestaan.

Na jarenlange beoefening van meditatie en yoga heb ik een meditatie vorm ontwikkeld die naadloos aansluit bij het leven van de moderne mens: Meditatie 3.0. 

Meditatie 3.0 schenkt aandacht aan de ademhaling, maar ook aan het lichaam, het innerlijk, de geest en het emotionele- en spirituele welzijn. In simpele en eenvoudige oefeningen zowel fysiek als mentaal leer je hoe je de ruimte in jezelf vindt en vergroot.  De oefeningen kan je eenvoudig integreren in je dagelijks leven. Zo ontwikkel je gaandeweg een innerlijke ruimte waar je in kan rusten of je aan kan laven.

Wanneer je je in deze vorm van mediteren verder bekwaamt zal je ontdekken dat die innerlijke ruimte altijd aanwezig is. Dat geeft rust, brengt focus in je leven en geeft ruimte voor ontspanning, voor een ervaring van ruimte, leven en rust in jezelf. Je komt letterlijk thuis, ongeacht waar je bent of wat je doet.

Meditatie 3.0 helpt je om je eigen innerlijke ruimte in te nemen en het leven zo met vertrouwen en rust tegemoet te treden. Het is niet het zoveelste trucje om succesvol, ontspannen en gezond te zijn, maar een manier om rust en focus in je leven te ontwikkelen.

Meditatie 3.0 is voor iedereen geschikt. Oud en jong, man of vrouw. Het is in het bijzonder van waarde voor mensen die op zoek zijn naar meer focus in hun leven, zich vaak gehaast voelen of het idee hebben dat ze meer geleefd worden dan dat ze werkelijk leven.

Meditatie 3.0 integreert al oude meditatie technieken in een eigentijdse vorm en geeft je handvaten om je eigen innerlijke rust in het dagelijks leven te vinden en te behouden.

Meditatie 3.0 in het kort: 

  • geeft rust, plezier en ontspanning in de dag
  • brengt je in verbinding met je innerlijke ruimte
  • zorgt voor stressreductie
  • geeft iedere dag een moment van reflectie en bezinning
  • is een eigentijdse vorm van mediteren die je in het dagelijks leven eenvoudig kan integreren
  • creëert een innerlijke ruimte in jezelf waar je altijd kan zijn, een thuis waarheen je ook gaat of wat je ook doet

Hoe kan ik meedoen met Meditatie 3.0?

Er zijn verschillende manieren om je aan te sluiten bij meditatie 3.0:

  • je meldt je aan voor een individueel Meditatie 3.0 traject waarin gebruik wordt gemaakt van mail, telefonisch contact (of skype) en individuele begeleiding.
  • je volgt meditatielessen bij mij thuis
  • je abonneert je op Meditatie 3.0 in de Mail en ontvangt iedere week een meditatie oefening in je mailbox
  • ik geef ook Meditatie 3.0 op aanvraag aan groepen en bedrijven, stuur een mail voor meer info

Leonie over meditatie van Anaya:

Tijdens onze meerdaagse vergadering zijn we één van de ochtenden gestart met een outdoor meditatie. Het was een goede manier om de dag te starten. Beitske leidde de meditatie op een fijne manier. Ontspannen, zonder zweverig te zijn. Voorafgaand een korte uitleg en daarna het maar gewoon gaan ervaren, dat werkte prima. Hoewel het merendeel van de teamleden nog nooit had gemediteerd, heeft iedereen er iets nuttigs uit gehaald. Een aanrader, ook voor een zakelijke bijeenkomst dus!

Tarieven

Persoonlijke meditatie begeleiding: 75 euro exclusief BTW (een sessie duurt 1 uur, in het algemeen zijn er 6 sessies nodig om vervolgens verder je eigen weg te vervolgen, betaal je 6 sessies in een keer dan betaal je 400 euro excl. BTW)

Meditatielessen bij mij thuis: 10 euro per les

Abonnement Meditatie 3.0 oefeningen in de mail: 25 euro per jaar

Groepen en bedrijven: prijzen afhankelijk van groepsgrootte en tijdsinvestering, neem contact op voor meer info

Aanmelden

Je kan meedoen door je aan te melden via de mail contact@anaya.nl. Wil je eerst meer weten? Stuur mij een mail met je telefoonnummer en ik neem vrijblijvend contact met je op. Of bel mij: 0628127143.

Je bent van harte welkom bij Anaya.